torsdag 4 juni 2009

Vi bygger ut på Möllevången i Malmö!

Myfi.net säljer bra. Så bra att vi tyvärr inte har möjlighet att gasa på fullt i hela Sverige längre. Därför har vi valt att släppa upp gaspedalen på de flesta ställen för att istället fokusera på ett område: Möllevången i Malmö.

För att snabbt få till ett bra mobilt nät på Möllan kör vi en kampanj med riktigt billigt bredband för dig som bor där: Upp till 28 Mbit/s i telejacket för bara 89 kr/mån. Trådlöst hemma och på stan ingår. Vi bjuder också på den jobbiga extraavgiften som Telia normalt suger ut (50 kr/mån) när du saknar fast telefonabonnemang. Du behöver alltså inte ha fast telefon och det blir ändå precis lika billigt! (Naturligtvis sänker vi också priset för alla våra existerande kunder på Möllan.)

Men naturligtvis vill vi också premiera våra nyfikna läsare och släpper därför här 10 abonnemang till ett riktigt tokpris: 49 kr/mån! Om du inte själv bor på Möllan så skicka länken till en kompis. Vi har gjort den extra kort så att den lätt ska få plats i alla sorters meddelanden: http://myfi.net/5q3d. Det är fritt fram att sprida den på alla sätt du vill!

Om allt går som det ska hoppas vi kunna trycka plattan i botten i hela Sverige redan till hösten. Och när vi snackar gaspedal menar vi såklart pris. Registrera en prisbevakning eller bli vår vän på Facebook så missar du inte ett kanonerbjudande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar