tisdag 23 juni 2009

Nu tänder vi upp Myfi.net på Möllan!

Nu är utrullningen av vårt nät på Möllan i full gång. Inom en vecka kommer det finnas lite Myfi.net på många ställen: Bergsgatan, Claesgatan, Almbacksgatan, Ängelholmsgatan, Falkenbergsgatan, Listergatan och sist men inte minst naturligtvis Möllevångsgatan. :)

Men det är bara början! Innan vi är klara ska vi ha täckning över hela den lilla underbara fyrkant som avgränsas av Spårvägsgatan (Södervärn), Nobelvägen, Amiralsgatan och Triangelns köpcentrum. Häng på nu så får du ett riktigt bra bredband till ett ofattbart lågt pris!

7 kommentarer:

  1. Fick precis reklamflyern i brevlådan (på Möllan) och det låter ju inte helt ointressant.

    Hur har ni det med loggning och anonymisering?
    Jag tänker på vad AllTele gjort för sina kunders skydd:
    http://www.alltele.se/Privat/Integritetsmarkt-bredband

    Kommer ni att hänga på det här initiativet?
    http://www.integrity.st/

    Isåfall låter det mycket mycket intressant!

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillar konceptet! :)

    Integrity-initiativet tycker vi är bra. I korthet kan man säga att vi har samma grundinställning: våra kunders integritet är en prioriterad fråga för oss och vi värnar den så långt som överhuvudtaget möjligt, men som operatör måste vi följa svensk lag. Inte omöjligt att vi ansöker om medlemskap framåt hösten...

    SvaraRadera
  3. Verkar vara ett fantastiskt koncept, jag har läst allt som går att läsa om tjänsten och tycker att den verkar vara helt rätt i tiden.

    Jag signade upp som kund idag, nu är det bara att vänta. Den som väntar på något gott...

    SvaraRadera
  4. Simrishamnsgatan på g månne? :)

    SvaraRadera
  5. På Simrishamnsgatan mellan torget och Södra parkgatan ska vi ha bra täckning inom kort. :)

    Längre bort mot Nobelvägen är det fortfarande lite glest dock... Om du bor här så dra ett strå till stacken och beställ vetja! ;)

    SvaraRadera
  6. Försökte beställa "Myfi Möllan" till Kristianstadsgatan 41, d.v.s. Möllan. Fick dock svaret att denna tjänst inte erbjuds här och erbjöds istället samma tjänst för 299 kr. Jippi!

    SvaraRadera
  7. Vår hemsida är lite dålig på att förklara varför ett visst abonnemang inte finns på en viss plats. Vi ber om ursäkt för det och jobbar på att göra det bättre. Räkna med bättring de närmsta veckorna.

    I just det här fallet beror det på att vi redan har många kunder i närheten av Kristianstadsgatan 41 och att vi därför inte har råd att erbjuda fler billiga bredband i telejacket just där. Vi säljer nämligen våra fasta bredband så billigt på Möllan att vi förlorar pengar på varje. :)

    Men det finns ju en glad nyhet också: du kan få ett riktigt billigt trådlöst abonnemang som ska fungera bra på Kristianstadsgatan 41 inom kort (och du betalar naturligtvis inget förrän det gör det).

    Som sagt var, vi ska bli bättre på att förklara vilka erbjudanden som finns kvar och varna i förväg om att det kan vara slutsålt. Vi förstår också att det kan vara förvillande det här med olika priser och erbjudanden på varje adress. I vår FAQ (http://www.myfi.net/faq#price) hittar du lite mer information och inom kort kommer en lite längre förklaring här på bloggen.

    SvaraRadera